Contact

Mocht u een afspraak willen maken kan dat op de volgende manieren:

  • Dennis Zieleman
  • E-mail: info@hypnocoachkampen.nl

Life is a journey filled with unexpected miracles!


HypnoCoach Kampen

Zoals je wellicht is opgevallen is er in het logo van Hypnocoach Kampen een Lotusbloem verwerkt. Ik wil je graag uitleggen waar de Lotusbloem voor staat.

De invloed van de lotusbloem is onlosmakelijk verbonden met de manier waarop deze groeit en bloeit. Daarmee zou ik gelijk de vergelijking willen trekken met de mens. De zaden van een lotusbloem nestelen zich in modderige, moerassige bodem. Vanuit hier start hun groei (opvoeding). Een lotusbloem stopt pas met groeien als het wateroppervlak is bereikt (volwassen geworden). Eénmaal aan het wateroppervlak gaan de lotusbladeren groeien/bloeien. Het mooie van de lotus is dat hij, net als de mens, het ritme volgt van dag en nacht. ’s Ochtend openen de bladeren zich voor een nieuwe dag en ’s avonds sluiten de bladeren zich weer. De lotusbloem staat voor puurheid en zuiverheid. Ook heeft de lotusbloem een vuil- en waterafstotende eigenschap. Vuil en narigheid blijft aan deze bloem niet kleven, ondanks zijn groei in moerassige gebieden of wateren. Kortom het heeft een zelfreinigend vermogen. Door zijn lange bloeitijd staat hij ook wel symbool voor het ‘leven’. Als de lotus éénmaal de bloem heeft geopend bloeit hij het gehele jaar. Na verloop van tijd vallen de nieuwe zaden van de lotus in het water en dalen af naar de bodem. Deze nestelen zich weer in moerassige bodem en bloeien vervolgens weer op tot mooie bloemen. Deze cyclus staat eveneens symbool voor innerlijke groei en verlichting.

De vergelijking die ik hier wil maken is dat ieder mens, van jong tot oud, op zijn eigen manier groeit en bloeit. Zo heeft iedereen in zijn/haar leven de nodige ‘modder’ ervaren, maar soms ben je niet bij machte of ben je niet in de gelegenheid het zelfreinigend systeem te activeren. HypnoCoach Kampen zou u graag helpen om deze ‘modder’ (belemmeringen of overtuigingen) samen met jou te verwijderen.

Zodoende kan iedereen weer bloeien en groeien om vervolgens weer nieuwe zaden te planten voor een nieuwe mooie cyclus.

Mijn naam is Dennis Zieleman, gecertificeerd OMNI Hypnotherapeut sinds maart 2019. Ik heet je van harte welkom bij HypnoCoach Kampen! Zoals je wellicht hebt gelezen kan hypnose op vele vlakke wat betekenen voor mensen. De mogelijkheden lijken tot op heden nog onbegrensd. Ik hoop dan ook dat ik voor jou wat kan en mag betekenen. Door middel van een intakegesprek kunnen we samen bekijken wat jouw mogelijkheden zijn. Ik hoop tot ziens!