Tarieven

HypnoCoach Kampen biedt u diverse behandelingen/pakketten:

De duur van een hypnotherapie-behandeling en OldPain2Go® voor volwassenen ligt tussen de 60 – 90 minuten. Een Hypnokids-behandeling ligt tussen de 30 – 60 min.


Hypnotherapie per sessie: een behandeling kan bijvoorbeeld bestaan uit een ontspanningshypnose, oplossen van angsten of fobieën middels regressie, stoppen met roken of Ultra Height® (afhankelijk waarvoor u komt is vooraf niet te bepalen hoeveel behandelingen er uiteindelijk nodig zijn. Doorgaans zijn 3 á 4 behandelingen voldoende, maar soms kan 1 behandeling ook al voldoende zijn.

Prijs: 125 euro


Hypnotherapie Pakket 1: bevat het aanleren van zelfhypnose, een ontspanningshypnose en een regressiebehandeling (verdeeld over 3 behandelingen).

Prijs: 300 euro


Hypnotherapie Pakket 2: bevat het aanleren van zelfhypnose, ontspanningshypnose en een Ultra height behandeling (verdeeld over 3 behandelingen).

Prijs: 300 euro


Hypnotherapie Pakket 3: bevat een ontspanningshypnose en hypnotherapie behandeling naar keuze (bijvoorbeeld tegen faalangst, slapeloosheid, gewichtsbeheersing, zelfvertrouwen kweken of tegen tandenknarsen, stoppen met roken). Andere toepassingen zijn weliswaar in overleg ook mogelijk, verdeeld over 2 behandelingen)

Prijs: 225 euro


Hypnotherapie voor Kids: behandelingen voor kinderen zijn wat korter, omdat de concentratiecurve wat kleiner is dan bij volwassenen. Daarom dienen we zorgvuldig en snel te werk te gaan.

Prijs: 80 euro


Shambhala: een energiebehandeling is voor zowel kinderen als volwassen.

Prijs: 50 euro


OldPain2Go®: een OP2G-behandeling is voor zowel kinderen als volwassenen.

Prijs: 125 euro (prijs is exclusief intake-gesprek t.b.v. pijnbeoordeling)