Shambhala

Shambhala is een zelfde soort helende energie als de energie van Reiki, maar de energie van Shambhala is in uitwerking krachtiger dan Reiki.

Met deze helende energie zijn we in staat om fysieke, mentale of emotionele blokkades die zich in de energiebanen van het lichaam bevinden aan te pakken of op te lossen. De energie van menselijke aanraking bevat immers genezing , zorg en liefde. Shambhala wordt dan ook wel omschreven als ‘werken met licht en liefde’!

Doormiddel van het aantrekken van universele energie en een (zwevende) handoplegging zorgen we ervoor dat de energie gaat stromen naar die plekken waar het nodig is. Doordat er met universele energie gewerkt wordt ontstaat er rust in ons lichaam op alle niveau’s. Zodra die rust ontstaat wordt het zelfhelend systeem geactiveerd/geoptimaliseerd. Op dat moment is er de ruimte en de mogelijkheid om jou leven weer in eigen hand te nemen, zaken aan te pakken en/of op te lossen. Kortom Shambhala kan zorgen voor balans, vreugde en blijdschap, verminderen of oplossen van fysieke, mentale of emotionele klachten, zoals bijvoorbeeld angsten of het verminderen van pijnklachten. Shambhala leent zicht ook goed voor behandelingen op afstand.

Mocht u meer informatie willen of een afspraak willen maken neem gerust contact op.

zwevende handoplegging